fbpx

3 bästa renoveringstips för att skapa ett exklusivt badrum

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 3-tips-for-exklusivare-badrum.png Hur skapar man ett badrum som andas elegans och exklusivitet? Är det smarta förvaringslösningar, belysning, eller är det kanske rent av placeringen av duschen? I denna artikel ger vi dig våra bästa renoveringstips för att skapa ett exklusivt badrum med känslan av lyx och sofistikation som samspelar med dagens trender.

För många är badrummet en plats där dagen startar och slutar, det är här du gör dig iordning för dagen och här du borstar tänderna inför kvällen. Badrummet är en väsentlig del för det generella intrycket av ditt hem samtidigt som bostadsvärderingen tenderar att öka markant vid en badrumsrenovering. Oavsett om du tänker flippa en bostad för vinst eller om du vill ha ett exklusivare badrum hemma hos dig så kan dessa renoveringstips vara något för dig!  

Våra 3 bästa renoveringstips för ett exklusivt badrum

  1. Belysningen är a och o

Många av oss har säkert varit på hotell och blivit imponerade över badrummen. En bidragande anledning är den harmoniska ljussättningen som både spotlights i taket och även LED-lampor kring spegeln skapar. Det harmoniska ljuset genererar en känsla av exklusivitet samtidigt som du enkelt kan kontrollera ljusstyrkan med hjälp av dimmers för spotlightsen.  

  1. Marmor eller sten istället för kakel

Det traditionella kaklet har varit given i de flesta badrummen under flera årtionden men nu finns det fler alternativ och möjligheter. Både marmor och sten ger ett helt annat intryck av värme och exklusivitet som kakel inte kan. Därtill är marmor och sten lika användbart och tåligt mot fuktskador som traditionellt kakel.

Marmor och sten kommer i flera olika färger och storlekar så valmöjligheter finns det gott om för att ditt badrum ska bli exakt som du önskar.  

  1. Badkar – oasen i badrummet

Vem älskar inte att tuppa upp ett bad efter en lång dag? Badkaret är praktfullt och estetiskt för ögat då det onekligen kan lyfta hela badrummet. Stora och enfärgade badkar skapar vackra kontraster samtidigt som badkaret binder samman och gör badrummet komplett.

Folk brukar prata om poolen är en oas i trädgården, men badkaret är oasen i badrummet!  

Ge mig en offert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gratis Konsultation

Jag representerar:

Adress:

Tjänst:

*Gäller endast grannar

Genom att ge oss din information samtycker du till insamling och användning av din information i enlighet med vår sekretesspolicy och användarvillkor .

Gratis konsultation