Arkitektur & design

Låt oss skapa något fantastiskt! Från ritning till färdigställande med inredning.

Få offert:

Nyfiken på att veta mer?

ARKITEKTUR & KONSTRUKTIONSRITNINGAR

Våra arkitekter framställer kreativa lösningar med optimal planlösning för varje enskilt projekt. Fullständiga konstruktionsritningar upprättas i samspråk med byggnadsingenjör och är redo att skickas in till myndigheter. Vi är även behjälpliga med bygganmälan eller bygglovet!

Arkitektur och design

ARKITEKTUR & KONSTRUKTIONSRITNINGAR

Våra arkitekter framställer kreativa lösningar med optimal planlösning för varje enskilt projekt. Fullständiga konstruktionsritningar upprättas i samspråk med byggnadsingenjör och är redo att skickas in till myndigheter. 

INREDNINGSDESIGN

Våra inredningsarkitekter ger liv till bostaden ooch transformerar bostaden till ett hem. Tillsammans med kund tar vi fram ett komplett invändigt koncept som matchar era önskemål och behov.

VISUALISERA DIN DRÖM

Med marknadsledande mjukvaror kan vi visualisera er drömbostad innan vi påbörjar byggprocessen. Detta ger er en god insyn i hur det färdigställda projektet kommer att se ut samtidigt som ni får vara med och designa ert hem tillsammans med våra sylvassa arktiekter.

VARJE PROJEKT ÄR UNIKT

…och av den anledningen arbetar vi inte med färdiga husmodeller eller färdiga koncept varken för arkitektur eller inredning. Hos oss får ni en engagerad partner som skräddarsyr nya lösningar för just er!

FÖRDELAR

SÅ FUNKAR DET